Afscheid van ‘Eten met de buren’.

Lieve mensen,
vijf lange jaren heb ik, en met mij vele anderen, 1 keer in de maand mogen genieten van een heerlijke Indonesische maaltijd in de Blauwe Boom. Het was iedere keer weer ’n feestje. Gezellig gedekte tafels met steeds weer een bloemetje om de boel op te fleuren. De vrijwilligers waren er al ’n tijd van tevoren mee bezig.
Vooraf een soepje (een pittige smaakopwekker, Theresa!) en daarna werden tafel na tafel de mandjes gevuld. Wieneke, Sumani en Sri zorgden steeds voor een afwisselend menu in alle warme bakken. Kruidige geuren deden je het water in de mond lopen en daarna… genieten maar!
Kennismaken met andere mensen uit de omgeving, prettige gesprekken, ’n mooi sociaal gebeuren.
Jammer genoeg moest er ’n eind aan komen. Leeftijd (80+!) van de (toch nog jeugdig uitziende) kooksters en alle ongemakken van dien zijn er de oorzaak van dat een van de dames moest afhaken. Heel jammer, maar het is niet anders. 3 Volle dagen iedere maand zijn deze dames voor ons in de weer geweest. Vervanging is niet te vinden, met minder kooksters is doorgaan niet mogelijk.
Mede namens alle buren, vrienden en vriendinnen van de Blauwe Boom hierbij nogmaals: Veel dank aan iedereen die dit gebeuren tot een succes heeft gemaakt en hopelijk tot ziens bij een van de andere activiteiten!

Elly Boom