December-nieuwsbrief 2020

Beste mensen van de Blauwe Boom,

Graag zouden wij elkaar eindelijk weer tegen willen komen bij een of andere activiteit in de Blauwe Boom. Na al die maanden van stilte, beperkte sociale contacten en eenzame tijden, zijn we er allemaal aan toe om de draad weer op te pakken. Maar de corona houdt ons nog steeds in de greep. Decembermaand heeft veel van zijn glans verloren nu wij genoodzaakt zijn om ‘digitaal’ Sinterklaas en Kerst te vieren…. Met weemoed denk ik aan onze fantastische “Eten met de buren” diners met de zaal vol blije mensen, lekker eten en onderlinge gezelligheid. Het is al geschiedenis!

De realiteit is niet gemakkelijk te accepteren maar wij laten de moed niet zakken. Er zijn ook redenen voor blijdschap! Onlangs werden tijdens de Nationale Vrijwilligersdag  twintig actieve Alkmaarse vrijwilligers gehuldigd, waaronder twee ons in het bijzonder bekend zijn: Agatha Bekker voor haar grote verdiensten bij het Bos der Omarming en Jeroen van de Loo voor zijn positieve inzet bij verschillende organisaties. Van harte gefeliciteerd en nog vele goede jaren!

Ik zou graag iedereen willen bemoedigen om deze tijd te gebruiken voor een reflectie om na te denken over een en ander.

Misschien kunnen wij met elkaar nieuwe plannen maken voor het voorjaar in de Blauwe Boom? Laten wij onze blik richten naar de positieve, zonnige kant van het leven.

En als de tijd rijp is, zullen wij elkaar met plezier en enthousiasme weer vergezellen in ‘goede dingen doen in de Blauwe Boom’.

Maar voor nu wens ik jullie allen, mede namens het bestuur,

warme, vredige en zinvolle Feestdagen

en een gezond en hoopvol 2021

met heel veel lichtpuntjes aan de horizon!

Hartelijke groet,

Teresa van de Loo 

P.S.      De Blauwe Boom is beperkt open voor de activiteiten: Kidsclub, Kidsbios, Kidsdisco en

            Djembé workshops, alle andere activiteiten zijn voorlopig uitgesteld.