Juni-nieuwsbrief 2021

Nieuwsbrief juni 2021

De Blauwe Boom is weer opengegaan!

Recente ontwikkelingen in het activiteitencentrum De Blauwe Boom.

Beste mensen,

Na een lange periode van gesloten zijn vanwege corona is ons activiteitencentrum eindelijk  gedeeltelijk opengegaan in de tweede week van juni. In de dagen daarvoor is wat extra werk verricht door een paar vrijwilligers: het damestoilet is eindelijk geverfd en daarmee is de hele grote verfklus voltooid (eerder in maart 2020 is de grote zaal mooi geverfd en daarna zijn de nieuwe stoelen aangeschaft).

Het eetbaar bosje en speelbos naast ons gebouw hebben een kleine metamorfose ondergaan: de bomen kregen nieuwe palen en dankzij de medewerking van Stadswerk 072 hebben wij de paden vernieuwd met verse houtsnippers. |Het ziet er mooi uit!

Verschillende activiteiten zijn onlangs herstart:

De Kidsclub voor kinderen van 6 tot 12 jaar is wekelijks op woensdag van 15.30 tot 17.00 uur gezellig bij elkaar om leuke dingen te doen zoals knutselen, sport en spel, papier prikken in de wijk.  In de vakantie is er zomerstop en na de vakantie gaat de kidsclub door op vrijdagmiddag, dezelfde tijd.

Kidsbios en Kidsdisco gaan in september starten (eens per maand).

Info: 06 28594007.

 

Onlangs hebben wij een leuke vuurtoren buitenbieb voor kinderen geopend in de aanwezigheid van wethouder Robert te Beest. De kinderen hebben voorgelezen en liedjes gezongen en het was een gezellig samenzijn buiten met ruim 20 gasten! Een aardige bewoner heeft namens de bewoners van het wooncomplex een mooi insectenhotel als cadeau geschonken waar wij erg blij mee zijn.

 

De Koersbalgroep is inmiddels enthousiast begonnen met spelen en wil graag in de zomermaanden doorspelen. Info: 072-5110459.

De Djembégroep is ook net begonnen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom. Info: 0611443997.

Het Repair Café is van plan om zaterdag 21 augustus 2021 te starten (onder voorbehoud).

Alle andere activiteiten zoals Filmclub, Teken- en schilderclub hopen in september weer te starten. Zingen met Marian: deze activiteit hoopt in januari 2022 weer te herstarten.

Max Mobiel is op dit moment nog niet beschikbaar i.v.m. corona maatregelen (1,5 meter).

Wij maken nieuwe plannen voor de komende tijd, daar hoort u in de volgende nieuwsbrief meer over. Graag tot ziens in de Blauwe Boom! Ik wens jullie allen een mooie, warme zomer toe.

 

Met hartelijke groet, mede namens het bestuur,

Teresa van de Loo

 

www.blauweboom.nl, mail: info@blauweboom.nl,  tel.06 27977480.