Nieuwsbrief

Vrijdag 17 november hebben wij de eer gehad om onze wethouder Anjo van de Ven als gast in de Blauwe Boom te verwelkomen bij ‘Eten met de buren’
Zij heeft een korte speech gehouden over de Max Mobiel die de gemeente beschikbaar stelt voor de bewoners van de Hoef. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Het was een goede gelegenheid om met elkaar in gesprek te komen en elkaar beter leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Wij hadden op die dag ook 2 vrijwilligers van Stichting Prakkie 072 te gast. Zij hebben verteld hoe Stichting Prakkie zich inzet met verstrekking van voedsel voor de minima in Alkmaar.

Hij komt, hij komt! Het lijkt wel een groot cadeau van Sinterklaas voor de Blauwe Boom en de hele wijk!
Wat is er aan de hand? Dankzij positieve inspanningen van de Gemeente Alkmaar, Woonwaard en de Blauwe Boom staat de Max Mobiel ( MM) binnenkort voor de deur van ons activiteitencentrum de Blauwe Boom!
Een nieuwe, geweldige uitdaging om dit project van start te laten gaan om dienstbaar te zijn aan de bewoners van de Hoef.

 

A.s. vrijdag 1 december wordt de Max Mobiel officieel aan de Blauwe Boom  toegewezen.

Wij hebben 5 chauffeurs bereid gevonden om MM te rijden. Extra vrijwilligers die het team willen versterken zijn van harte welkom! (rijbewijs is een vereiste).

A.s. zaterdag 2 december om 10.00 uur houden wij voor ons activiteitencentrum de Blauwe Boom een kleine foto sessie met de Max Mobiel. Alle belangstellenden zijn van harte welkom en worden getrakteerd op warme chocolademelk en pepernoten. Daarna rijdt de Max Mobiel richting winkelcentrum de Hoef om een paar uur ter promotie te staan en kennis te maken met het winkelend publiek.

Bent u slecht ter been en wilt u graag gebruik maken van de Max Mobiel,
bel: 06-1934 9621 het mailadres is: maxmobiel@blauweboom.nl

U kunt ook van tevoren op de website www.blauweboom.nl kijken of de Max Mobiel beschikbaar is.