Opening expositie Raife Boral

Opening expositie Raife Boral

Mijn naam is Raife Boral en ik ben 58 jaar oud. Ik woon sinds 1980 in Nederland, ben getrouwd en moeder van 5 kinderen. Ik ben per toeval in aanraking gekomen met het schilderen en ben er sindsdien met veel plezier mee bezig. Het is mijn hobby en uitlaatklep en ik vind mijn rust in het schilderen.

Ik heb van alles geschilderd, van abstracte schilderijen tot dieren, landschappen, natuur, stad en mensen. Als ik terug  kijk naar mijn schilderijen zie ik dat ik het liefst vrouwen schilder met betekenis. Vaak gaat het om vrijheid, angsten, verlies of liefde. Ze hebben allemaal een bijzondere betekenis voor me.

 

 

U bent van harte welkom op de opening van de expositie van schilderijen geschilderd door Raife Boral

in activiteitencentrum De Blauwe Boom
Bart vd Leckstraat 1, 1816 XP Alkmaar
Op zondag 20 maart van 14-16 uur