Paasgroet

Nieuwsbrief Blauwe Boom – april 2020

Zoals al eerder aangekondigd blijft ons activiteitencentrum voorlopig dicht vanwege de maatregelen m.b.t. corona. Alle activiteiten zijn gestopt tot nader bericht.

Afgelopen tijd, is er, ondanks de beperkingen, veel gebeurd in de Blauwe Boom.

De grote ruimte is mooi geschilderd en daarna grondig schoongemaakt. Dat is gedaan door professionele werkers; het ziet er fris en netjes uit. Wij mogen erg blij zijn en dankbaar aan de Woonwaard, die de renovatie voor zijn rekening nam, waarvoor onze grote dank!

Ook een grote dank aan een kleine groep BB-vrijwilligers die ondanks de coronadreiging verschillende dagen hard gewerkt heeft om alles te faciliteren. Op ‘gepaste afstand’ van elkaar zijn andere nodige klussen gedaan (zoals de oude lampen weghalen en de nieuwe ophangen, alle kasten, tafels en stoelen verplaatsen en weer terugzetten etc.).   

Het is ons gelukt om nieuwe stoelen aan te schaffen voor de grote ruimte, die zijn inmiddels aangeleverd. Wij zijn benieuwd naar de nieuwe uitstraling van het geheel. Spannend!

Voorlopig worden wij uitgedaagd door het coronavirus- tijd om dat geduldig te doorstaan. Hoe bizar, onvoorstelbaar, moeilijk, voor sommigen zwaar en dramatisch? Het vraagt van ons veel aanpassing in de hoop gezond te blijven. Wij zijn anders gaan leven en werken, anders gaan omgaan met elkaar, zoekend naar alternatieven, nieuwe balans in ons leven en vrije tijd invulling.

Wij blijven hopen dat het goed komt. Dat de moeilijke ervaringen van deze tijd ons niet vervreemden van elkaar maar eerder dichter bij elkaar brengen.

Wij wachten op het moment om onze deuren weer te openen met frisse moed.

Moge de komende Paasdagen ons allen en onze dierbaren een warm gevoel geven van onderlinge verbondenheid, ondanks de fysieke afstand. Blijf gezond en houdt de geest sterk en hoopvol!

Mede namens het bestuur van de Blauwe Boom Vereniging,

Teresa van de Loo 
(secretaris)

                                  

Pasen 2020                                                                                  Fractal art/ kunstkaart Thea Verkerk