Zingen met de Mariannes

De 2 Mariannes organiseren 1 maal per maand een zang middag. De nadruk ligt op het samen zingen en niet zo zeer of het mooi klinkt, het plezier staat voorop. Het zullen bekende Nederlandstalige en Engelstalige liedjes zijn die begeleid worden op de gitaar. Bent u geïnteresseerd om met ons samen een muzikaal feestje te maken?

Zingend “Café Mariannes” geopend!

Afgelopen maandag 27 maart 2017 hebben wij zingend met elkaar een gezellige start gemaakt van Café Mariannes in de Blauwe Boom! Wij waren met z’n negenen, acht dames en een heer, iedereen is benieuwd wat het gaat worden…

Na een korte inleiding van Marian werden de liedboekjester hand genomen. Iedereen mocht een liedje aangeven dat vervolgens met elkaar gezongen werd. Veelal waren dat natuurlijk “gouwe ouwe” nederlandse liedjes: “De Klokken van Arnemuiden”, “Ketelbinkje” en nog veel meer. Het klonk in ieder geval als een klok!

Halverwege de middag hebben we lekker koffie en thee gedronken en daarna zijn we weer met elkaar gaan zingen. Je hoeft echt geen zanger te zijn om gezellig aan te schuiven, want zelfs als je het lied niet kent dan valt het nog niet op! Dus schroom niet, laat je angst varen en kom gezellig bij! Volgende keer gaan wij, naast de gitaar, ook het keyboard als begeleiding inzetten.

Kom er gezellig bij, want zingen maakt je blij! En neem je vriend of vriendin mee, des te meer des te gezelliger!

Wanneer: Zingen eens per maand op maandag, 14:00 – 15:30 uur
21-01, 18-02, 18-03, april geen zingen, 20-05, 17-06 2019

Info: Teresa van de Loo, tel. 072-5119921
E-mail: jt.vandeloo@planet.nl
Kosten: 3 euro per keer.

Aanvullende informatie:
Voor de juiste data kunt u de agenda raadplegen of even op deze pagina kijken.