Chauffeurs gezocht

Activiteitencentrum De Blauwe Boom verwelkomt graag extra Max Mobiel chauffeurs

Max Mobiel autoMet de Max Mobiel auto kan 1 passagier mee, dat maakt een persoonlijke benadering mogelijk. Bewoners en bezoekers van Hoefplan en Bergermeer kunnen als passagier gebruik maken van de Max Mobiel auto van activiteitencentrum De Blauwe Boom. Het gaat om mensen die anders moeilijk hun huis uit kunnen. Een opgeleide chauffeur brengt passagiers naar hun bestemming. Denk aan bestemmingen als winkels, De Blauwe Boom of Alkenhorst, familie, ziekenhuis, kerk of bushalte. Het Max Mobiel vervoer heeft zelfs een internationaal tintje: een mevrouw hoorde voor het eerst over onze Max Mobiel van vrienden die in Spanje overwinteren.

In het afgelopen jaar is bij activiteitencentrum De Blauwe Boom het aantal ritten met de Max Mobiel auto sterk gegroeid van 10 naar bijna 200 ritten per maand. Dat betekent dat mensen werkelijk behoefte hebben aan het vervoer per Max Mobiel en dat zij onze persoonlijke benadering positief waarderen. De gemeente betaalt de auto en heeft de vervoersperiode met een jaar verlengd.

Extra chauffeurs
Het grotere aantal ritten betekent ook dat we bij activiteitencentrum De Blauwe Boom graag extra Max Mobiel chauffeurs verwelkomen.

Wat hebben vrijwillige Max Mobiel chauffeurs nodig? Zij hebben nodig:
-een geldig auto rijbewijs
-tijd om één of meer dagdelen per week de passagiers met de Max Mobiel auto te vervoeren.

Wat krijgen vrijwillige Max Mobiel chauffeurs? Zij krijgen:
-een training van een dagdeel om met de elektrische Max Mobiel auto te leren rijden
-een zinvolle tijdsbesteding, want de chauffeurs zijn echt van betekenis voor de passagiers die anders nauwelijks hun huis uit kunnen
-een persoonlijke benadering vanuit activiteitencentrum De Blauwe Boom
-een gezellige groep collega’s die enkele keren per jaar bij elkaar komen en hun ervaringen uitwisselen.Wilt u ook als vrijwillige Max Mobiel chauffeur passagiers vervoeren? U bent van harte welkom. Aanmelden kan via de telefoon: 06-1934 9621 of via het onderstaande contactformulier